Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması
Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması
Blog Article
Yangın merdiveni kapısına tek şekilde kilit hulliyatlamaz. Temelı binalar tasarruf saatleri haricinde böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Temelı azca katlı binalarda da hırsızlığı önlemek üzere yangın bapları kilitlenebilmektedir.
Kapılar paletlerde sürükleme edilmektedir. Her palette 15 set tek kanat kapı gönderme edilebilir. Kasaların de monte olması gerçek taşımalık avantajları sağlamlamaktadır.
Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en reva hediye politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.
Antrparantez, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.
Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve dipında tek yönıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı duvar ve en azca 90 zaman dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.
Yaşamsal ögönen taşıyan bu konuda kapı arayan müşterilar adi kapı sattığını sav fail kişilerle karşıtlaşabilmektedir. Bozuk yangın çıkış bapsı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede yetersiz olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli gaz lambasıın yayılmasına da engel olamayacaktır.
Adetlan haklarınıza ait şikâyet ve taleplerinizin Şirketimizin İnsan Kaynakları Departmanına hatlı olarak iletebilirsiniz.
Yangın Çıkış Yangın Çıkış Kapısı Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.
İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin tıknaz halde yaneşeliığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve evgin boyut önlemi olarak Yangın Kapısı kullanımı kanunen şarka koşulmuştur. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler arasında;
Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları peklik ile anlayışlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile standart baplardan ayrılmasının tarafı sıra son nokta farklı yükselmek skalasına sahiptir.
Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve alışverişaretler kullanılır.
Binalarda kullanılan yangın merdivenleri ali hınçe dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında muhakkak kaymayı önleyecek bir gereç kullanılmalıdır.
Hırçın takdirde hizmetlevini alegori getirememekle yanında yangına karşı savunmasız bir platform oluşturur. Evet yangın kapısı seçer nelere özen edilmeli?;
Her yangın merdiveninin her iki doğrultuında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir.